Garantireparationer

Garantireparation af værktøj i København og resten af Danmark

Hele MILWAUKEES omfattende program af værktøjsmaskiner, presseværktøjer, lamper, tilbehør osv. tager vi os også af. Ombytninger, reparationer og service sker ligeledes hos os. Vi er yderligere det eneste PLATINIUM værksted i Danmark.

Hos Scherer’s Elektro ApS udfører vi garantireparationer på hele Ridgids program af værktøj på dog ikke fryseapparater, der kræver kølemontør certifikat at pille ved.

Vi er også autoriseret serviceværksted for Viegas værktøjer, så vi kan udstede Certifikater der dokumenterer at pressemaskinen overholder gældene regulativer og presser det den skal. Vi kan selvfølgelig foretage og dokumentere dette også reparationer.

Pressekæberne og maskiner til Ridgid ,Viega, Novopress, MILWAUKEE,  og Klauke kan vi teste og måle, om de overholder leverandørens krav. Vi udsteder et certifikat der dokumenterer maskinens evne til at presse efter fabrikantens krav.

Hos Scherer’s Elektro ApS er vi ligeledes autoriseret Klauke serviceværksted.

På hele paletten af værktøjer der kræver certifikater udstedes disse selvfølgelig i forbindelse med enhver reparation stor som lille.

Selvom vi måske ikke er autoriseret værksted for lige præcis dit værktøjsmærke, betyder det ikke nødvendigvis, at vi ikke kan servicere og reparere det. Henvend dig til os. Sammen finder vi den rette løsning for dig med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Hør mere om garantireparationer

Kontakt os i dag, hvis du har nogle spørgsmål. Ring til os på (+45) 44 84 37 38 eller skriv en mail til birgith@scel.dk.

Download serviceskema

Service skema

Download Milwaukee-serviceformular

Milwaukee service

Send din forespørgsel