Kontakt

Har jeres værktøj brug for et serviceeftersyn?

Vigtig information forud for indlevering af en reparation. 

 

Timepris:
Prisen ved service og reparation er min. 495,00 eks. moms for undersøgelse og op til 60 minutters arbejde og dette inkluderer teknikerens forberedelse af servicen på dit produkt.

Prisoverslag:
Hvor du kun ønsker en pris og gerne vil tænke over dette, koster det 300,00 kr.
Prisoverslag er gældende i 14 dage fra dato og fratrækkes i den endelige reparationspris.
Efter 1 mdr. bliver reparationen/maskinen uden yderligere varsel smidt ud.

Er produktet under 2 år og et mærke vi laver garanti for:
Er servicen omfattet af reklamationsretten så er reparationen uden beregning for dig.

Hvad er ikke dækket under reklamation:
Vi skal gøre opmærksom på at hvis servicen ikke er omfattet af reklamationen eller reklamationen ikke godkendes af importøren efterfølgende, se også nedenfor ** vil der blive faktureret min. 495,- eks. moms for eftersynet, dette indeholder grundbeløb samt op til 60 minutters arbejde, inkl. teknikerens forberedelse af servicen på dit produkt. Ved yderligere tidsforbrug vil der blive faktureret 495,00 kr. pr. påbegyndt time samt forbrugte reservedele og forbrugsomkostninger.

Flere produkter repareret samme dag:
Ved flere produkter med samme fakturabetaler, udført på samme dag, betales der grundgebyr 495,00 kr. pr. efterfølgende produkt + evt. ekstra tid samt reservedele.

Garanti:
Vi yder 3 mdr. garanti på alle reparationer og udskiftede dele.

Betaling ved arbejdets udførelse:
Der afregnes for private kunder kontant, og der betales 300,00 kr. ved indleveringen af maskinen. Der tages imod kontanter, eller via Mobilepay.

**Er servicen udenfor reklamationsdækning:
Er servicen ikke omfattet af din alm. 2 års reklamation som f.eks. et defekt batteri eller en kappet ledning, fejltilslutning, rensning, osv. Eller er slutbrugeren et firma hvor det kun er den almindelige 1 års garanti der er gældende vil man blive faktureret minimum 495,00 kr. eks. moms.

Transportskade:
Er dit produkt skadet ved udpakning, skal du straks og inden 8 dage, reklamere til butikken hvor du har købt dit produkt. Skader der er anmeldt for sent vil blive afvist af importøren. Skader hvor du selv transportere produktet hjem, dækkes ikke af importøren. Pak ikke produktet ud, hvis der er synlige skader på produktet. Al emballage skal gemmes og du skal tage foto af skaden og indsende billeder af skade og købskvittering til importøren efter aftale med butik. 

Reservedele:
Ved ordre under 1000,- vil der blive pålagt et omkostningsgebyr på 200,- ud over det normale ekspeditionsgebyr.

Rykkergebyr:
Har du et udestående med os og vi må rykke dig for pengene, vil du blive rykket 3 gange med ca. 14 dages varsel og sidste rykker med inkassovarsel, derefter bliver hele fordringen uden yderligere varsel overdraget til inkasso advokat med dertil omkostninger tillagt. 

Inkassosag:
Er din sag først endt hos vores inkassofirma, er det igennem advokaten du afslutter sagen med dertil tillagt omkostninger.

Arbejdsmiljø:
Af hensyn til teknikerens helbred og gældende arbejdsmiljøregler, skal vi bede dig sørge for evt.  støvsugere og poser er tømt for indhold før indlevering, og savklinger, skæreskiver o.a. tilbehør er afmonteret.

Afsluttende:
Du vil efter reparationen modtage en SMS eller mail, med oplysning om at din indleverede reparation er klar til afhentning. Vær opmærksom på at afsluttede reparationer kun opbevares 1 måned efter afslutning. Efter 1 måned smides maskinen ud uden varsel.

Fortrolighedspolitik:
Scherers Elektro ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Scherers Elektro ApS vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Scherers Elektro ApS vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Lad os få en snak, kontakt os her eller ring til os på tlf. +45 44 84 37 38

 

KONTAKTINFO
steffen@scel.dk
faktura@scel.dk
+45 44 84 37 38