Om os

Om vores elektrofirma i København

Danmarks måske bedste elektrofirma i KBH

Scherer’s Elektro ApS er et elektroværksted lokalt i Rødovre i København. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser i forbindelse med reparation. Herunder el værktøj og elektro hydraulisk værktøj.

Professionelle

Scherer’s Elektro ApS er dit professionelle elektroværksted, som tilbyder reparationer og eftersyn i den bedste kvalitet. Vi går meget op i, at alt udføres til tiden.

Erfaring

Vores ydelser er mange. Vi er behjælpelige lige fra reparation og garantireparation til lovpligtigt eftersyn og udlejning af værktøjsmaskiner.

Garanti

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at henvende dig til os. På den måde kan vi drøfte tingene sammen og finde en løsning, der passer til dig.

Mere om vores elektrofirma

Scherer’s Elektro i København har et moderne værksted til at håndtere alle former for service og reparation. Vi er beliggende i Rødovre i København og tilbyder at hjælpe med stort og småt.

Vores elektroværksted gør det muligt at servicerer, reparerer, lave garantireparationer og tilbyde udlejning af værktøjsmaskiner samt foretage lovpligtigt eftersyn. Dine muligheder er mange hos Scherer’s Elektro ApS, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du blot at komme i kontakt med os, kan du henvende dig til os. Find vores kontaktoplysninger på kontaktsiden. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe med.